Tuesday, May 14, 2013

Kolmas kevadhooaeg läbitud!

Semiosalongi kolmas kevad on läbi saanud. Seekordne tsükkel oli kõigist eelmistest mahukam, toimudes korraga kolmes linnas - Tartus, Tallinnas ja Viljandis, millest moodustus tihke seminaridemuster.
Tartus andis meile üle nädala katuse klubi Kink Konk, üks eriti avar ent hubane hausipesa Vallikraavi tänaval, erandina viimane seminar, mis oli muusika eri ja toimus Tartu Jazzklubis Ülikooli kohvikus. Tallinnas tegime koostööd Von Krahli Akadeemiaga ning kogunesime Von Krahli baaris kord kuus. Sama tihti toimusid Viljandi Kultuuriakadeemiaga kokku sepitsetud aruteluõhtud Viljandis kohviku Fellin armsas tagasaalis.

Äsjalõppenud tsükkel oli eriline seiklus, kuna tuuril olles tuleb ikka asju ette. Sealhulgas koostööettepanekuid juhuslike kokkupõrgete tagajärjel nii raamatukogus kui tantsupõrandal, lukus majauksi ja kollektiivset diivanitetassimist vahetult enne seminari, plakatite üleandmist hilisöistel Kalamaja tänavatel, ning seminare, kuhu tuleb kohale 65 või 5 inimest - alati täpselt need õiged inimesed. 

Aitäh agentidele Kristino Ravile, Hannele Kännule, Kristofer Soobile, Oleg Pissarenkole, Katre Väljale ja Katre Pärnale, disainer Vahur Vogtile, abikäele Indrek Grigorile ja Gregor Taulile, kõigile baaribossidele, lektoritele ja kuulajatele!

Kohtumiseni tulevikus.
Semiosalong

No comments:

Post a Comment